Čistilna naprava 2PR-PLUS velikosti do 50 PE

Čistilna naprava 2PR-PLUS velikosti do 50 PE služi za odvajanje in prečiščevanje odpadnih vod večjega poslovnega objekta na Notranjskem.

Na fotografiji naš strokovni sodelavec nastavlja elektro-krmilno omarico za optimalno delovanje čistilne naprave, ki je že ustrezno vgrajena.

K ponudbi naših čistilnih naprav vsakič sodi tudi dostava na objekt, po potrebi kontrola pri vgradnji, sicer pa zagon in nastavitev parametrov delovanja.

Poleg strokovnega svetovanja in optimizacije že v sami fazi ponudbe glede na vaše konkretne potrebe nam je izredno pomembna tudi poprodajna podpora - v vsakem trenutku se s svojimi vprašanji lahko obrnete na nas. V več kot 15 letih delovanja na področju bioloških čistilnih naprav imamo bogat spekter izkušenj, odgovorov na vsa vaša vprašanja in znanje, ki ga z veseljem delimo z vami.

V naši ponudbi so tudi redni servisi, po potrebi pa v sodelovanju z akreditiranim laboratorijem izvajamo tudi prve meritve delovanja čistilnih naprav, na podlagi katerih ste lahko oproščeni do 90% okoljskih dajatev za obdobje 3 let.

Hvala za zaupanje!

Veseli smo vsake stranke, ki se odloči za vrhunsko kvaliteto po dostopnih cenah in z zagotovljeno podporo v vseh fazah projekta.

Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

čistilna naprava 2PR-PLUS do 50 PE - nastavitev parametrov delovanja

čistilna naprava 2PR-PLUS do 50 PE - nastavitev parametrov delovanja

Pošljite povpraševanje